Collectie

In mijn werk ga ik uit van natuurlijke vormen, een organische geleefde sfeer of vloeiend strak. Ook meng ik vaak het goud naar warmere tinten of werk ik met hoger karaat goud om een zachte uitstraling te krijgen.

Bij herinneringssieraden maak ik graag een eigen, uniek ontwerp. Ook zijn deze persoonlijke sieraden mogelijk naar aanleiding van collectie-werk. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van mijn collectie, op mijn Instagram is meer divers werk te zien, waaronder ook werk in uitvoering, schetsen en modellen.

Oorsieraden

Ruw gesmede vormen of juist zacht vloeiende lijnen, met of zonder stenen, in zilver, goud of combinaties daarvan.

Bekijk meer

Trouwringen

Ontwerp vanuit eigen persoonlijke ideeën of naar aanleiding van mijn collectie, in strakke of organische sferen, met of zonder edelstenen. Het Inbrengen van emotioneel goud, dus oude gouden sieraden die ik omsmelt en verwerk tot nieuwe ringen is ook mogelijk.

Bekijk meer

Ringen

De ringen variëren van organisch gesmede vormen tot vloeiende strakke lijnen. Combinaties van verschillende kleuren goud of goud met zilver waardoor andere sferen ontstaan. Ook ontwerp ik naar persoonlijke ideeën van de klant.

Bekijk meer

Herinneringssieraden

Deze emotionele sieraden ontwerp ik graag op maat, In deze sieraden kan as worden verwerkt, een vingerafdruk of andere persoonlijke items.

Een herdenkingssieraad kan ook een sieraad uit de collectie zijn waaraan ik iets persoonlijks toevoeg of opgebouwd wordt uit oud goud waar je emotioneel verbonden aan bent.

Bekijk meer